FOTO's Machinebouw banketbakkerij-industrie

De basis van Meerwaarde-voor-u / machinebouw is ontstaan uit ons vorige bedrijf, de machinefabriek Holland Depositor Company (HDC). Zelf was ik één van de vier oprichters en eigenaren van deze machinefabriek. Een hele mooie tijd.

"Bij HDC bouwden we speciaalmachines voor de banketbakkerij-industrie.Injecteer en decoreerlijn voor eclairs met Fondant voor de Franse markt. Afbeelding van de injecteermachine.
Eclair productielijn voor injecteren van Eclairs met een vetcreme en decoreren met een streep Fondant.
De machine van de bovenste foto ziet u hier vrij klein achter in de productielijn staan.
Levering aan La Chaise Frankrijk.
Bij HDC maakten we:
- doseermachines voor slagroom, vetcreme maar ook voor spijs en gistdeeg. Zeer uiteenlopende producten met hun eigen aandachtspunten.
- injecteermachines voor vetcreme
- decoreermachines voor Fondant
- Productielijn met een hamstrooier, kaas en Champignon strooier, tomatensaus doseer en uitstrijkmachine
- Productielijn met een vetcreme injecteermachine voor Eclairs, decoreermachines voor fondantstrepen, fondantdecoreermachine voor fondant cirkels.
- Pizza mechanisatie. Een transportsysteem met liften transportbanen, haakse overnames, pizza positioneersysteem, industriele PC voor loggen van temperaturen de karrentunnelovens en karrentunnel vriezers. Scada systeem met remote acces voor technische ondersteuning vanuit hoogwoud naar Nantes Frankrijk.
Hier naast staan links naar een aantal foto's van de geleverde machines. Maatwerk ontworpen, gemaakt en inbrdrijf genomen door HDC.

Pizza decoratie machine. Het doseren en uitstrijken van tomatensaus Dit machineconcept hebben we later ook gebruikt om pannenkoek doseermachines te maken. Daar hebben we een aantal van verkocht bij bekende bakkerijen in Nederland.

Pannenkoekendoseermachine Een meer malen geleverd concept is van de foto in de boven banner, de Pannenkoek doseermachine. Vandaag de dag worden deze nogsteeds gebruikt door De Bioderij en koopmans. De grootste industriele pannenkoekenbakkers van Nederland